Любов и наказание

За филма

Държава: Турция
Година: 2010
Жанрове: Романтичен

Режисьор: Кудрет Сабанджъ

В ролите: Мурат Йълдъръм, Нургюл Йешилчай, Томрис Инджер, Зейнеп Бешерлер, Дженк Артан, Джанер Куртаран, Синан Тузджу


"Ask ve ceza": Действието се развива в Истанбул и град Ван, в който все още господстват старите традиции. Високо образован и със съвременни разбирания, Саваш е принуден да управлява семейната империя след смъртта на бащата и брат си. Той не е очаквал, че основните доходи на семейството идват от търговия с наркотици и предприема мерки да прекрати това.

В същото време, младата жена на брат му - Чичек - е останала вдовица и семейството му го кара насила да се ожени за нея.


Ясемин пък е млада жена, която работи в рекламна агенция и с трепет очаква да се омъжи за любимия. Тя е дала обет пред мъртвия си баща да не бъде с мъж преди сватбата си. Разочарованието и болката x са огромни, когато заварва любимия си с друга жена само седмица преди сватбата... Отчаяна, тя отива в един бар и се отдава на първия срещнат, който е Саваш.


На сутринта Ясемин мистериозно изчезва, но забравя в леглото своето златно колие. Саваш е заинтригуван и мечтае да открие своята Пепеляшка.

Ясемин разбира, че е бременна след нощта със Саваш и решава да не ражда бебето, но нейната майка я разубеждава. Въпреки проблемите в семейството си, Саваш не спира да се надява, че един ден ще срещне отново Ясемин.


Уеб сайт: http://www.askveceza.tv/

От 19 септември 2011 г. по Diema Family. От 3 май 2014 г. - повторение.

От 26 април 2013 г. по Нова телевизия.

ИЗБРАНО