Момчетата на Пи Джей

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Betsy Thomas

В ролите: Jordana Spiro, Kyle Howard, Reid Scott, Jamie Kaler, Michael Bunin


"My Boys": Лесно ли е да си мъжко момиче в днешния мъжки свят? Отговор на този въпрос ще търси в поредицата актрисата Джордана Спиро.

Спортната журналистка от Чикаго Пи Джей се оправя с мъжете в живота си - с брат си, с бившия си приятел, с най-добрия си приятел и с колега от конкурентно издание... Тя е едновременно мениджър на бейзболния отбор на приятелите си и домакин на седмичната игра на покер. С изключително прям подход към мъжете и непоколебим характер, тя се чувства най-добре в мъжка компания… това обаче се оказва сериозна пречка за потенциалните й ухажори.


Приятелката й Стефани се опитва да я убеди да бъде по-женствена, но за Пи Джей да се държиш като повечето момичета е доста трудна задача. С времето тя ще разбере, че невинаги е изгодно да си едно от момчетата, но въпреки това ще продължи да следва принципите си и да дава всичко от себе си.


От 15 август до 9 ноември 2011 г. по Нова телевизия. От 1 октомври 2012 г. - сезон II. От 24 октомври 2013 г. - сезон III. От 31 октомври 2013 г. - сезон IV.

ИЗБРАНО