Малки тайни

За филма

Държава: Турция
Година: 2010
Жанрове: Юношески

Режисьор: A. Taner Elhan

В ролите: Sinem Kobal, Burak Özçivit, Merve Bolugur, Ipek Karapinar, Birkan Sokullu


"Küçük Sirlar": драма за живота на богатите семейства в Истанбул.

Историята на техните деца, чийто живот е необичаен и показен. Историята показва света на контрастите, а той си има своите неписани правила - най-лъскавите места, най-луксозните коли и най-богатите хора; място, където никой и нищо не е така, както изглежда...


Всеки си има малки тайни, но малко от нас ги превръщат в големи скандали. Предателството, лъжите и игричките са най-опасни!

Су е една принцеса, на която са й чужди тези лоши черти. Ако поиска, тя може да притежава всичко - единствената цена, която обаче трябва да плати, е да се откаже от невинността си.


Това не е филм за училището, въпреки че героите му са все още ученици. Това е историята за света на тези младежи и техните семейства - училището не е главното място, а просто едно от местата, където се случва всичко.

Този, който има пари, притежава всичко и неговата сила няма граници. В свят на такива възможности е невъзможно да обичаш, да имаш истински приятели, да имаш семейство и да бъдеш себе си. А дали е възможно да запазиш чистота на душата си?


Уеб сайт: http://kucuksirlar.tv/

От 25 юли до 23 август 2011 г. по bTV (17 епизода). От 18 септември 2011 г. - нови епизоди.

От 9 декември 2013 г. по bTV Lady.

ИЗБРАНО