Майстор Мани

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Анимация

Режисьор: (сценарий) Roger Bollen, Marilyn Sadler

В ролите: Wilmer Valderrama, Carlos Alazraqui, Dee Bradley Baker, Nika Futterman, Tom Kenny


"Handy Manny": продукция на Nelvana, дистрибуция на Disney Channel

Майстор Мани се намира в приказния свят Шийтрок Хилс и притежава работилница с говорещи инструменти. Не е ясно къде точно се намира този град, но е насред пустинята и има много испаноговорящи, може би е някъде в Аризона?


Повечето 30-минутни епизоди съдържат две истории. Те обикновено започват с Мани и инструментите му, които си говорят в работилницата. Някой се нуждае от нещо за ремонт или сглобяване и вика Мани, който отговаря: "Хола, работилницата на майстор Мани, ти чупиш..." - и инструментите крещят "... а ние го поправяме!". След като разбира кой има нужда от помощ, Мани и инструментите пеят "хайде, скачай" и се нареждат в чантата.


Когато Мани и инструментите тръгват за поправка, те често виждат г-н Лопарт с котката си Флъфи пред магазина му за сладкиши. Г-н Лопарт все се опитва да направи нещо сам, без да има опит. Мани предлага да му помогне, но г-н Лопарт казва, че няма нужда и Мани си тръгва, след което повредената част създава много проблеми. Когато Мани и инструментите стигат до работилницата, те се договарят как да поправят повредената част и Мани отива до железарията на Кели, в която тя винаги има точно това, което търсят. След като са се запасили с части за ремонта, те тръгват обратно за обекта и пеят "Ние работим заедно", докато извършват ремонта.


Уеб сайт: http://disneydvd.disney.go.com/disney-handy-manny-mannys-motorcycle-adventure.html


От 16 юли 2011 г. по Нова телевизия. От 2 август 2013 г. - повторение.

ИЗБРАНО