Чародейки

За филма

Държава: САЩ
Година: 1998
Жанрове: Сапун

Режисьор: John T. Kretchmer, Joel J. Feigenbaum, James L. Conway

В ролите: Shannen Doherty, Holly Marie Combs, Alyssa Milano, Brian Krause, Rose McGowan


"Charmed": 8 сезона, 179 еп. х 42 мин.

Сестрите Прю, Пайпър и Фийби Халиуел са съвсем нормални жители на Сан Франциско, въпреки голямата тайна на семейството им, която им предстои да научат.


Изминал е само месец от смъртта на баба им и те са се нанесли в къщата, която наследяват от нея. Една вечер Фийби намира на тавана дебела книга, която до този момент не е виждала. Оказва се заклинание, което връща отдавна изчезналите сили на трите сестри. Така те стават Чародейки - най-великите добри вещици, чиято цел е да предпазват невинните.


Първоначално само Фийби приема добре новината, но по-късно и трите сестри започват да свикват с това и да контролират силите си. Прю може да размества предмети със силата на мисълта си, Пайпър спира хода на времето, а Фийби получава видения от бъдещето и миналото. Трите се сблъскват с различни чудеса - зъл магьосник, целящ да ги убие, демон, крадящ младостта, вещер на страха.

Прю, най-голямата от трите сестри, се среща със своята любов от колежа - Анди Трюдо, който е инспектор в Сан Франциско. Младият мъж успява да разгадае тайната на сестрите, застава до Прю и помага с каквото може, за да ги предпази.


Дублаж на български език: Силвия Русинова, Йорданка Илова, Здрава Каменова, Николай Николов и Васил Бинев (I и II сезон), Ани Василева, Даниела Йорданова, Даниела Сладунова, Иван Танев и Силви Стоицов (III - V сезон).



През 2003 г. - по Diema+, два сезона (Diema+ е преименувана на Diema от 01.09.2007).

През 2007 и до 15 февруари 2008 г. - по Diema (113 епизода).

От 1 септември до 21 декември 2008 г. по Diema Family - повторение (79 епизода).

От 11 юли до 11 октомври 2009 г. по Diema 2, I сезон (Diema 2 е преименувана на KinoNova на 12.09.2011)

ИЗБРАНО