Клас 3000

За филма

Държава: САЩ
Година: 2006
Жанрове: Анимация

Режисьор: (сценарий) Andre Benjamin, Meghan McCarthy

В ролите: André Benjamin, Jennifer Hale, Tom Kenny, Janice Kawaye, Crystal Scales


"Class of 3000": сериал за випускник на училище по изкуствата в Атланта, който изоставя успешната си музикална кариера, за да стане учител по музика.

Съни Бриджес e сред най-големите музикални звезди на своето време. На него обаче му омръзва комерсиализацията и славата и мечтае да се върне към истинската музика. За да я намери, отива в квартала от детството си и попада на първия музикален клас от Академията за изпълнителски изкуства "Уесли". Класът се състои от самоуверен барабанист - Ли'л Ди, който мечтае да бъде като Съни; дръзката и нахална чернокожа арфистка Тамика; шантавия и отнесен 13-годишен басист Фили Фил, ултрабогатия и донякъде разглезен, свирещ на хорна Еди; азиатските близнаци-перкусионисти Ким и Кам, които са пълна противоположност един на друг; и винаги щастливата 12-годишна цигуларка Медисън.


Съни е впечатлен от техните музикални таланти и решава да бъде техния учител по музика, след като предишният е вкаран в затвора. Музикалното настойничество на Съни вече се смесва с уникалния артистичен дух на този "Клас 3000", при което възникват необикновени ситуации.


28 епизода х 22 мин., продукция на Cartoon Network и Tom Lynch Company.


От 11 юни до 3 юли 2011 г. по bTV

От 4 декември 2011 г. по bTV Action.

ИЗБРАНО