Пич, оправи ми колата

За филма

Държава: САЩ
Година: 2004
Жанрове: Риалити

Режисьор: (сценарий) Bruce Beresford-Redman, Rick Hurvitz

В ролите: Xzibit, Mad Mike, Toy Holmes, Jason Ewing


"Pimp My Ride": Днес автомобилът вече не е лукс, а необходимост. Свикнали сме с возилата на четири колела и понякога ни е трудно да си представим, как ще отидем до магазина без кола. Освен удобство, колата е и всепризнат символ на социално положение, гордост и често... силно привързване. Много често чуваме как съпругите се оплакват от непрекъснатите грижи на благоверните си съпрузи към “Фолксвагена” или джантите на “Ауди-то”....


Обаче, когато возилото ни се поддаде на промените на времето и трябва да се разделим с него разбираме, че това не е толкова лесно. Често продължаваме да се търкаляме с любимата кола, да си помагаме с клещи при запалването, или да бършем с ръка водата от прозорците, просто защото не можем да си представим ежедневието без любимия автомобил. Както и самите ние, така и колите ни остаряват и загубват някогашния си блясък. Боята пада, тапицерията се прокъсва, а всичко, което подлежи на ръждясване – ръждясва. И така... в един момент колата ни е достойна само за някоя автоморга. Точно в този момент се появява Екзибит!


Шоуто прави подарък на няколко, избрани след жребий, щастливци. Любимите и грохнали коли на избраниците се взимат от собствениците им за кратко. При затворени врати екип от супер-механици поправя, боядисва и променя изцяло външния вид на возилото. Внимание се обръща дори и на най-дребните подробности!

Известният рапър и неговите автомонтьори взимат само коли в окаяно състояние – такива, които е срам дори да бъдат снимани. Тези коли ще преминат през „пълна промяна” – включваща добавянето на всякакви знайни и незнайни екстри. Нова боя, смяна на вратите, футуристични прагове, яки джанти, шарени винили, нова аудиосистема и редизайн на целия интериор... за Xzibit и неговите хора - Mad Mike, Jason Ewing, Aren Fanning и др. - всичко това не само не е проблем, а е истинско забавление!


6 сезона (2004 - 2007 г.), 70 епизода. Продукция на MTV. Уеб сайт: http://www.mtv.com/shows/pimp_my_ride/season_5/series.jhtml

От 2 ноември 2008 г. в ефира на GTV.

ИЗБРАНО