Под подозрение

За филма

Държава: САЩ
Година: 1994
Жанрове: Крими

Режисьор: Robert Lieberman, Vern Gillum

В ролите: Karen Sillas, Natalie Shaw, Arabella Field, Philip Casnoff, Sherilyn Lawson


"Under Suspicion": Детектив Роуз Филипс (Карън Силас) – Фил, както я наричат нейните колеги, е единствената жена-детектив в полицейското управление. Здраво мислеща, 29-годишната жена трябва всекидневно да се справя с бариерата на сексизма и да доказва себе си пред мъжете в екипа й.


Неотлъчно зад Фил стои колегата й, партньор и най-добър приятел – детектив Франко Фуско (Питър Онорати). Всичко върви добре до деня, в който Франко мистериозно изчезва. Разследването е възложено на сержант Джeймс Вители (Филип Каснов) – привлекателно, но арогантно ченге, което обаче привлича Фил. Ситуацията става все по-сложна, когато Вители поставя работата на Фил и Фуско под съмнение. За да изчисти името на Фуско, Фил иска да получи случая му. Но единственият начин това да стане е да приеме поста на „Координатор на жените”. Така тя се заема с проблемите на жените полицаи, съпругите и вдовиците на полицейските служители.



Скоро Фуско е намерен убит от кола-бомба. След поредица от разследвания, Фил стига до ужасяващи разкрития – Франк може да не е загинал при експлозията, а някой от екипа й да е замесен в неговото изчезване.


От 4 април до 6 май 2011 г. по bTV Action (17 епизода). От 26 октомври 2012 г. - повторение.

ИЗБРАНО