Свалки по американски

За филма

Държава: САЩ
Година: 2003
Жанрове: Комедия

Режисьор: Martin Dennis, Andrew D. Weyman

В ролите: Рена Софър, Джей Харингтън, Колин Фъргюсън, Линдзи Прайс, Соня Уолгър, Кристофър Мойнихан


"Coupling U.S.": базиран на английския едноименен комедиен сериал на BBC. Сюжетът разказва за шест смели, шумни и провокативни младежи, които са замесени във всякакви интриги помежду си, за да научат повече за принципите на любовта, за страстните желания и приятелството. Трима мъже и три жени се оказват въвлечени в странен и компрометиращ сценарий, разкриващ най-дълбоките им тайни, а трудностите, които срещат в общуването по между си - проправят пътя им един към друг.
Приятелството понякога остава единствената възможна алтернатива, след като изборът на партньор се е оказал погрешен. Но героите на сериала никога не се отказват да търсят голямата и истинска любов. Сериалът ще предложи на своите зрители поглед отвътре на съвременния любовен романс и често срещаните комични ситуации в него.
Когато двойките се появяват в кадър, те никога не са сами. В това отношение Сюзън и Стив не са изключение от правилото. Техният „багаж” са тълпа от най-добрите им приятели и бивши гаджета, които говорят за най-различни аспекти на сексуалния си живот и непрестанните си лутания по пътя към истинската любов.

Сюзън (Рена Софър) е красива блондинка, която няма никакви задръжки и въпреки че се среща със Стив (Джей Харингтън), не се е отказала и от бившия си приятел Патрик (Колин Фъргюсън), който се изявява като царя на завоеванията. Той се възприема за прекалено готин, и не се тревожи от факта, че го възприемат за недостатъчно умен. Стив и Сюзън са заедно, но по всичко изглежда, че Стив все още изпитва чувства към старата си изгора – Джейн (Линдзи Прайс), която е убедена в своите възможности да прелъстява абсолютно всеки – без значение от пола и расата и която отказва да се признае за изоставена, освен ако тя самата не е зарязала някой.

Сали (Соня Уолгър) е най-добрата приятелка на Сюзън и е обсебена от идеята да се справи с козметичните си проблеми, така както е решена да се противопоставя на мъжете агресивно и до крайност.

Джеф (Кристофър Мойнихан) е еднакво привлечен и озадачен от сексуалния живот на приятелите си. Очарователен по свой собствен начин, Джеф притежава уникалната способност да казва неща във възможно най-неподходящото време и по този начин да поражда абсурдни ситуации. Той работи в един офис заедно със Сюзън, с която навремето са имали кратък и безуспешен флирт

ИЗБРАНО