Чък

За филма

Оригинално заглавие: Chuck
Държава: САЩ
Година: 2007
Жанрове: Комедия

Режисьор: (сценарий) Chris Fedak, Josh Schwartz

В ролите: Закари Ливай, Ивон Страховски, Джошуа Гомес, Адам Болдуин, Сара Ланкастър


Когато Чък Бартовски (в ролята - Закари Ливай) отваря закодиран и-мейл с правителствени тайни, той неволно сваля цял сървър от секретни данни в мозъка си. Сега съдбата на света лежи в ръцете на човек, който работи в магазин за електроника. Вместо да се бори с компютърни вируси, той трябва да се изправи срещу наемни убийци и международни терористи.

Тъй като най-ценните тайни на правителството са в главата на Чък, майор Джон Кейси (Адам Болдуин) от Агенцията за национална сигурност поема отговорността да го пази. Негов партньор е секси топ-агентката от ЦРУ Сара Уокър (Ивон Страховски). Двамата ще се грижат за неговата безопасност, като сменят джобния му протектор с противокуршумна жилетка.

Участват още Джошуа Гомес в ролята на най-добрия приятел на Чък - Морган Граймс - и Сара Ланкастър в ролята на сестрата на Чък -

В края на втори сезон компютърният гений, който - без да иска - стана най-важният таен агент на правителството, получи поредната доза информация в мозъка си и бе трансформиран в Интерсект 2.0.

В трети сезон той не само знае държавни тайни, но е въоръжен и със смъртоносни бойни умения. Най-сетне Чък може да стане истински агент, но дали ще успее да овладее емоциите си в новата си роля на Интерсект 2.0?

5 сезона (2007-2021 г.), 91 епизода х43 мин.
Уеб сайт: nbc.com/chuck
Фейсбук: facebook.com/chuck

От 31 януари до 19 декември 2011 г. по Нова телевизия (I - IV сезон).
От 25 август 2012 г. по КиноНова (от III сезон). От 17 август 2015 г. - сезон V.
От 23 май 2020 г. по bTV Action.
От 16 септември до 1 октомври 2021 г. по bTV (12 епизода). От 20 декември 2021 г. - сезон II. От 21 януари до 8 април 2022 г. - сезони III, IV и V.

ИЗБРАНО