Как се запознах с майка ви

За филма

Държава: САЩ
Година: 2005
Жанрове: Комедия

Режисьор: Pamela Fryman

В ролите: Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan, Bob Saget (разказ)


"How I Met Your Mother": ситком по идея на Картър Бейс и Крейг Томас.

През 2030 г. Тед Мозби (озвучен от Боб Сагет) събира дъщеря си и сина си, за да им разкаже историята за това, как се е запознал с майка им. Историята започва през 2005 г., когато Тед (Джош Раднор) е самотен, 27-годишен архитект, живеещ с двамата си най-добри приятели от университета - Маршъл Ериксен (Джейсън Сегел), студент по право и приятелката му, с която се среща повече от 9 години - Лили Олдрин (Алисън Хъниган), учителка в детска градина. Тяхната любов кара Тед да се замисли за сериозна връзка и да опитва да намери своята половинка, за огромно възмущение на приятеля им Барни Стинсън (Нийл Патрик Харис) - непоправим женкар с доходна, макар и неизвестна корпоративна професия.


Когато Тед започва да търси идеалното момиче, Барни измисля игра, с която да го представя на момичетата: "Здрасти, познаваш ли Тед?". Така Тед се запознава с амбициозната млада репортерка Робин Шербатски, в която бързо се влюбва и тя става част от групата приятели.



Сериалът се озвучава от Симеон Владов, Стефан Сърчаджиев - Съра, Христина Ибришимова, Здравко Методиев, Даниела Горанова.

Сезон IX:

Действието се развива в хода на сватбата на Барни и Робин, когато животът на бандата драстично се променя. Тед възнамерява да се премести в Чикаго, Маршал и Лили смятат да живеят в Рим, а Робин и Барни се готвят да станат съпруг и съпруга. Действието на сериала е предадено чрез разкази от бъдещето.


Уеб сайт: http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/



От 13 август - 7 септември 2007 г. по Нова телевизия (сезон I). От 5 декември 2010 г. до 9 януари 2011 г. - сезон II.

От 2 юли 2010 г. по Fox Life (сезони I - VI).

От 5 декември 2011 г. по TV7.

От 7 октомври 2013 г. по FOX (сезон VIII). От 10 март 2014 г. - сезон IX.

ИЗБРАНО