Колеги гадняри

За филма

Държава: САЩ
Година: 2002
Жанрове: Комедия

Режисьор: Ted Wass

В ролите: Сара Рю, Ерик Робъртс, Анди Дик


"Less Than Perfect": Клаудия “Клод” Кейси работи като стажантка в телевизия GBN. За изнанада на всички и най-вече на нея самата, тя е назначена на работа при водещия на новините Уил Бътлър (в ролята Ерик Робъртс), един от най-добрите журналисти на медията.

Новата работа е една осъществена мечта за Клод, но новите колеги са истински кошмар. Те са решени да направят живота й ад и бързо да се отърват от нея. Невинната и доброжелателна Клод, с нейните кифлички и вечен оптимизъм, е една малка пречка по пътя им към славата. Дали обаче Клод е толкова беззащитна, колкото изглежда? Тя е решена да докаже на всички, че макар и да има много недостатъци и да трябва още много да се учи, няма да се предаде без бой.

С нея са и предишните й колеги, които макар все още да работят на четвъртия етаж, са готови да щурмуват 22-ия всеки път, когато Клод даде сигнал за битка.

Тери Мински, сценарист на „Сексът и гадът”, черпи от своя опит като стажантка в нюзрум, за да създаде тази великолепна комедия за гафовете на работното място, амбициозните колеги и света на телевизията.

Сериалът се снима пред публика и е с участието на звездите Ерик Робъртс, Енди Дик, Сара Рю и др.

ИЗБРАНО