Капризи на съдбата

За филма

Държава: Мексико
Година: 2009
Жанрове: Сапун

Режисьор: Maria Zarattini

В ролите: Уилям Леви, Жаклин Бракамонтес, Давид Зепеда, Даниела Ромо, Шантал Андере


"Sortilegio": Огромно наследство и борба за сърцето на една и съща жена ще изправят един срещу друг двама братя.
Мария Хосе е обикновено момиче от провинцията, което силно копнее за деня, в който ще се омъжи за Алехандро Ломбардо. Тя обаче не подозира, че нейният „Алехандро” е всъщност Бруно, завареният брат на истинския Алехандро, който току-що е наследил огромно богатство. Бруно е измислил дързък план – да се ожени за Мария Хосе, да убие Алехандро и по този начин да се домогне до богатството му. След сватбата, Бруно се връща в дома си в Мерида и поръчва убийството на заварения си брат. Алехандро претърпява тежка автомобилна катастрофа и всички го смятат за мъртъв, но той е спасен от няколко случайни минувачи, които го закарват в болница.


Сигурен, че планът му е проработил, Бруно се преструва, че е намерил брачното свидетелство на младоженците. Виктория, майката на Алехандро, се свързва с Мария Хосе и я информира за неговата смърт. Съкрушена от загубата, младата жена заминава за Мерида за погребението. Междувременно, Бруно отпътува за родния й град, разкрива истината на нейния баща, Дон Педро, и го заплашва със смърт, ако не стане негов съмишленик в плана. След това посещава Мария Хосе, за да я убеди да се откаже от наследството, но тя е уплашена и избягва. Бруно я намира и насила принуждава да се върне, заплашвайки я с живота на баща й. Двамата се връщат в Мерида, където са изненадани от новината, че Алехандро всъщност е жив.

Следват множество лъжи, интриги, изнудване. Постепенно Алехандро и Мария Хосе се влюбват един в друг, но ще устои ли любовта им на нападките на Бруно, който става все по-безскрупулен в своите действия?



От 30 септември 2010 г. по bTV.

От 30 октомври 2015 г. по Diema Family.

ИЗБРАНО