Тузари

За филма

Държава: Израел
Година: 2006
Жанрове: Драма

Режисьор: (сценарий) Assaf Harel, Muli Segev

В ролите: Аси Коен, Маор Коен, Асаф Харел, Еран Зарахович


"Mesudarim" / "Loaded": Всички знаем историята: група от 20-тина приятели създават високотехнологичен проект в гаража на родителите си. Всичко, което имат, са малко спестени пари, изгаряща амбиция и мечтата на хай-тек поколението: да продадат своята компания за милиони някой ден.

След 10 години луда работа, четиримата основатели (и най-добри приятели) на Gymalaya реализират мечтата си и продават компанията на огромна американска корпорация за 217 милиона щатски долара.



Сега те могат да изживеят всичките си фантазии, но никак не е сигурно, че това ще ги направи по-щастливи ... Момчетата с Gymalaya уцелват десетката с техния начален проект, но сутринта, след като мечтата им се сбъдва, бележи началото на едно не по-малко трудно пътешествие в опит да запазят здрав разум, приятелството си, и разбира се парите ... С новооткритото си богатство те започват да изживяват най- лудите си фантазии: Купувайки супер луксозна къща, възмутително скъп автомобил, частен самолет, футболен отбор, уреждане на сметките с мениджъра на банката, който е направил живота им нещастен преди, и излизайки с най-красивите момичета в града.



Животът на четиримата се променя за една нощ и те бързо разбират, че техните различни характери и поглед върху живота заплашват да ги разделят: Единият иска да живее добър живот, прахосвайки за всички възможни пари, докато другият иска да запази своята работа и да поддържа нормален живот. Третият е изпълнен с тревоги, че парите ще си отидат всяка секунда, а четвъртият наистина не разбира какво се случва.


От 14 юни 2010 г. по Pro.bg, 11 епизода х 30 мин.

ИЗБРАНО