SOS Бавачки

За филма

Държава: САЩ
Година: 2004
Жанрове: Риалити

Режисьор: Catherine Pappas

В ролите: Deborah Carroll, Yvonne Shove


"Nanny 911": семейно риалити шоу.

Писъци, крясъци, потрошени играчки, пълен хаос, в детската стая няма къде да се стъпи!!! Звучи ли ви познато? Да? Значи вече сте се погрижили за продължението на рода си и в дома ви расте бъдещото поколение, което често ви кара да впервате безпомощно поглед в празната стена и поражда непреодолима носталгия към безгрижните години, отминали безвъзвратно!



Не губете надежда! Не всичко е изгубено! “SOS Бавачки” e eдно удивително риалити шоу, което изтощените и безпомощни родители най-после дочакаха със сълзи на благодарност в очите!


Когато децата ви създават сериозни проблеми и чувствате, че нямате нужните сили и опит да се справите с тях, на помощ идват “SOS! Бавачки” – екип от професионални детегледачки, чийто дългогодишен опит във възпитанието и отглеждането на най-малките е научил, че бучката захар не е достатъчна за да се вкара едно непокорно дете в правия път! Вече пожънало огромен успех в САЩ, шоуто проследява опитния екип, въоръжен с теоретични и практически съвети за отглеждането и възпитанието на децата. Професионалните бавачки отговарят на апелите на отчаяни родители на гореща телефонна линия и смело се впускат сред настъпилия в семейството хаос, причинен от редица отклонения в нормалното поведение на децата – от ужасни маниери на масата за хранене до внезапни пристъпи на истеричен гняв. Само едно обаждане в централата на “SOS! Бавачки” е нужно за възстановяване на равновесието в дома. След постъпването на сигнал за помощ, съветът на бавачките се събира и подробно разглежда случая. Следващата стъпка е да изберат една от тях, която най-добре пасва на конкретния случай за да преобрази малките дяволчета!


Отзивите от открития форум на “SOS Бавачки” са достатъчно красноречиви:

“Още с първото шоу, което изгледах бях тотално запленена! Препоръчвам шоуто от сърце на всички родители с малки деца! Съветите са безценни и абсолютно безплатни!...”

“... SOS Бавачки” е може би единственото шоу, което наистина помага! Екипът бавачки от най-висока класа наистина знае как да се справи с разглезените и досадни хлапета и техните невнимателни и мързеливи родители.”

“Здравейте! Аз съм Пол Финк. Ние сме семейство Финк с трите двойки близнаци. SOS бавачките бяха в дома ни, спомняте ли си? Шоуто от 14 април? Отдавна искам да пиша за невероятното ни преживяване, но все не намирам време. Да се обадим на бавачките беше много трудно решение, но Господ ми е свидетел, едно от най-правилните решения, които някога аз и жена ми сме взимали! Те промениха живота ни...
С уважение, Пол Финк – горд баща на три двойки близнаци, които отсега нататък завинаги ще бъдат прекрасни деца!”


Сезон 2 - от 28 май 2010 г. по TV 7.

От 30 ноември 2011 г. - повторение от сезон 1, TV7.

ИЗБРАНО