Тайните на седемте морета

За филма

Държава: Корея
Година: 2007
Жанрове: Анимация


26-сериен анимационен филм.

Подводни битки и приключения в търсене на Златния кораб из дълбините на седемте морета. Легенда за потънал митичен кораб със съкровища е повод за подводна война между моряци, пирати, хакери, мафиоти и ... роботи!


Епизод 1: Мълчанието на морето

Капитан Ян Бого и малката Юна са в миниподводницата, за да обезвредят ядрените ракети, намиращи се на борба на потъналата подводница Алабама, принадлежала някога на мафията. Те успяват да се оттеглят преди взрива. Един тайнствен мъж наема екипажа да открие странна статуетка. Мъж е преследван от мафията и загива, убит от тях. Ян Бого и Юнгйон откриват статуетката, но ги атакува вражеска подвидница. Следва морска подводна битка.


Епизод 2: Хакерът Чен

Малкият хакер Чен прониква в компютъра на правителствения комитет за развитие на Земята. Тайната полиция на комитета го преследва, но той се скрива в дома на капитана Ян Бого, стар негов познайник. До данните, свалени от Чен, иска да се добере и престъпната групировка на Рохайм, чията цел са данните за златния кораб – митичен кораб, натоварен със съкровища, принадлежал на Великия адмирал. Ян Бого и екипажът му спасяват Чен, който се присъединява към тях. Ян Бого се сблъсква с Байран – агентка на Рохайм, от която е странно привлечен.

ИЗБРАНО