Стивън Сегал: Човекът на закона

За филма

Оригинално заглавие: Steven Seagal: Lawman
Държава: САЩ
Година: 2009
Жанрове: Риалити

Режисьор: (продуцент) Анна Джилпатрик

В ролите: Стивън Сегал, Лари Дайс, Джони Фортунато, Нюуел Норман


Риалити сериал, който проследява необикновения живот на екшън звездата и експерт по бойни изкуства Стивън Сегал като човек на закона.

Досега работата на Сегал като заместник в шерифския офис на Джеферсън Париш в Луизиана никога не е добивала медийна публичност. Въпреки това през последните близо две десетилетия Сегал регулярно патрулира и работи по реални големи случаи. Сериалът дава възможност на феновете да вървят редом с него и неговия специално подбран елитен екип от длъжностни лица, следящи престъпленията.

Но дори и след смяната камерата няма да бъде изключена, а ще продължи да върви по стъпките му, улавяйки заниманията му на обикновен човек – музикални изпълнения и благотворителни акции в Джеферсън Париш и Ню Орлиънс.

В сезон 3:

Сегал се присъединява към шерифството на окръг Марикопа в Аризона и изпълнява забележителни арести, реагира при спешни ситуации, работи заедно с отдела за борба с наркотиците и върши още много впечатляващи неща.

Аризона е сред щатите с най-голям проблем с наркотърговията, убийствата, картелите и контрабандата и Сегал се установява в окръг Марикопа, за да помогне за запазването на мира и защитата на гражданите.

Във всеки от 30-минутните епизоди ще бъдем в акция заедно със Сегал, докато той и заместниците на шерифа разследват случаи и реагират на сигнали за престъпления.

Продуцент на поредицата по A&E Television Networks е Anna Gilpatrick.
Уеб сайт: aetv.com/steven-seagal-lawman/

От 31 януари 2010 г. по Diema. От 19 април 2014 г. - повторение. От 30 януари 2016 г. - сезон III. От 18 август 2016 г. - повторение от сезон I. От 4 октомври 2016 г. - ново повторение от сезон I.
От септември 2014 г. по Crime & Investigation Network (сезон III).

ИЗБРАНО