Почистихте ли вече

За филма

Държава: Великобритания
Година: 2003
Жанрове: Риалити

Режисьор: Lynda Maher, David Vallance

В ролите: Paul Copley (глас), Aggie MacKenzie, Kim Woodburn


"How Clean Is Your House?": шоу, посветено на поддържането на чистота у дома.

Уеб сайт: http://www.channel4.com/4homes/on-tv/how-clean-is-your-house/index.html


Aggie MacKenzie е детектив по чистотата, а Kim Woodburn е кралицата на почистването. Разказът се води от Paul Copley. Дамите посещават мръсни къщи и ги почистват, като всеки епизод следва една и съща формула - обитателите на къщата накратко са представени на зрителите. След това, в акомпанимента на музика от филми на ужасите, Ким и Аги инспектират немарливия обект, съставяйки "досие на мърсотията". През това време те дават съвети за това, как да се почистват конкретни неща, като разчитат повече на традиционните методи, отколкото на скъпи комерсиални продукти.



В определен момент Аги, като "детектив по мърсотията", взима проби и ги изследва в лаборатория, като показва на обитателите множеството бактерии, които гъмжат в къщата.


Акцент на шоуто са почистените килими и мебели, а не заместването на мръсни или износени вещи с нови само заради обновяването. Ким е поела ролята на доминираща жена, като притиска обитателите на мръсни къщи със своите наблюдения и хумористични обиди, а също така флиртува с мъжете в тях.

ИЗБРАНО