Утре и завинаги

За филма

Държава: Мексико
Година: 2008
Жанрове: Сапун

Режисьор: Ricardo de la Parra, Salvador Garcini

В ролите: Lucero, Sergio Sendel, Silvia Navarro, Fernando Colunga, Yolanda Ciani, Tania Vazquez


"Manana es para siempre": Римейк на колумбийската теленовела „Чиста кръв" ("Pura sangre", 2007-2008 г.)

Фернанда е малката дъщеря на земевладелеца Гонсало Елисалде, собственик на важна компания за млечни продукти, а Едуардо е син на Соледад, икономка в дома на семейство Елисалде. Двете деца растат заедно, обединени от невинната и вярна любов, въпреки социалните различия.

Гонсало живее щастлив със съпругата си Монсерат и петте си деца, без да подозира, че един неумолим враг се промъква към него. Артемио Браво изпитва към Гонсало дълбока омраза, която не напуска мислите му и единствената цел в живота му се състои в това да разруши бавно и болезнено цялото семейство Елисалде. За да постигне това, той използва безскрупулна девойка, която влиза в компанията на Гонсало под името Брабара Греко. Нейният ум прави впечатление на Гонсало, която той избира за личен помощник. Малко по малко и с голяма доза ловкост, Барбара успява да спечели пълното му доверие.



Първите жертви на Барбара са Фернанда и Едуардо, които разкрива, докато се целуват нежно. С тънки и недобронамерени намеци, Барбара убеждава Монсерат, че Едуардо е опасност за момичето и момчето е изпратено в интернат извън града. Писмата на децата попадат в ръцете на Соледад и тя, с много болка, решава да ги раздели...




150 епизода
Официален уеб сайт: http://www2.esmas.com/entretenimiento/telenovelas/manana-es-para-siempre/

ИЗБРАНО