Двете страни на правосъдието

За филма

Държава: САЩ
Година: 2008
Жанрове: Драма

Режисьор: (сценарий) Steven Bochco, David Feige

В ролите: Марк-Пол Госелаар, Глориа Ройбън, Кюри Греъм, Мелиса Сейджмилър


"Raising the Bar": юридически сериал, който проследява живота на двете враждуващи страни на правосъдието – служебните защитници и прокуратурата, както и на тези, чиито съдби се решават в съдебната зала.


Група млади адвокати са приятели през нощта, а през деня работата им ги изправя от двете страни на барикадата. Някои от тези служители на правосъдието са обществени защитници, други работят за областния прокурор - факт, който ги противопоставя ежедневно в съдебната зала, а това неизбежно се пренася и в живота им извън съда.


Всеки един от тях представлява жива част от съдебната система, но системата се оказва неподготвена за усложненията, които водят със себе си наранените човешки взаимоотношения. Скоро младите служители на правосъдието ще разберат, че както служебните, така и личните им проблеми ще намират решението си във всеки един от поверените им случаи...


Сред динамичната група са Джери Келерман, служебен защитник-идеалист, Розалинд Уитман - отдадената на работата си началничка на Джери, Ричард Патрик Уолси, който зарязва сигурната работа в кантората на баща си, за да работи като служебен защитник, както и съдия Труди Кеслър, която гледа на съдебната зала като на свое неприкосновено владение.


Премиерата на сериала привлича 7,7 милиона зрители и е най-гледаният дебют (премиера "без реклами") в кабелна телевизия.

Два сезона, 25 епизода.


От 22 април 2012 г. по Fox Life.
От 12 март 2013 г. по TV7 (от сезон II).

ИЗБРАНО