City TV с поредица от концерти, игра за Rihanna в Будапеща

7 ноември 2011 | 14:30 Дачев
Остават броени дни до концерт №8 на City Radio & TV по случай десетата годишнината на медията
Феновете на радиото вече видяха на живо Ne-Yo, Shakira, Lady GaGa, The Black Eyed Peas, Take That, Britney Spears и Katy Perry. Сега City Radio&TV изпраща слушателите си на най-желания от тях концерт – този на прекрасната, неповторима Rihanna. RnB-дивата от Барбадос е на гребена на вълната цяла година, а турнето й "Loud" – едно от най-горещите събития на сезона.

От днес слушателите и зрителите на City Radio & TV вече могат да участват в новата игра за билети за концерта на Риана в Будапеща на 8 декември. Двама от тях ще летят до унгарската столица, за да станат част от грандиозния и доста провокативен концерт на талантливата изпълнителка.
През следващите седмици всеки може да участва и да спечели билетите от играта, като условието е да се регистрира на www.city.bg в момента, в който чуе или види песен на Rihanna по радио City или по City TV. Двама от феновете ги очаква незабравимо шоу и парти.

Tурнето Loud е сред най-дългоочакваните събития за годината. Певицата ще изпълни хитове от последния си албум Loud, на пазара от Юнивърсал Мюзик - България, като Only girl, What’s my name?, S&M, които достигнаха номер 1 в US Billboard Hot 100.
Rihanna е всеизвестна провокативното си поведение на сцената и сега тя се е развихрила максимално, в специалните си горещи сценични костюми - затова и концертите й са сред най-шумните и най-секси спектакли за 2011.

През февруари т.г. екипът на медията изпрати първите късметлии в играта по случай десетата си годишнина на концерта на Ne-Yo в същата впечатляваща арена в Лондон. Последваха и концертите-подаръци на Shakira, Lady Gaga, The Black Eyed Peas, Take That, Britney Spears и Katy Perry. Предстоят oще само два концерта-подаръци и от City обещават нови изненади.



ИЗБРАНО