Фандъкова при Коритаров тази вечер

1 септември 2011 | 15:39 Дачев
На 1 септември от 18:40 часа кметът на София Йорданка Фандъкова ще бъде гост на водещия Георги Коритаров в „Свободна зона” по TV+.
Темата е „Откъде минава пътят към София”. Коритаров ще поговори с Фандъкова за развитието на столицата до момента, както и за най-смелата й визия за София през предстоящия период.

В студиото на „Свободна зона” Фандъкова ще сподели и мнението си за състоянието на дясното политическо пространство и идеи.
Телефонът за зрители (02-9656635) ще е отворен и хората ще могат да задават своите въпроси директно на кмета, в ефира на TV+ по-късно днес.

Без изненада за никого ГЕРБ тези дни обяви, че нейният кандидат за кмет на столицата ще бъде настоящият кмет на София Йорданка Фандъкова.
От средата на август до вчера ТВ+ излъчваше най-доброто от „Свободна зона”. Вчера зрителите на медията можеха да си припомнят гостуването на Фандъкова в студиото на публицистичното предаване от края на юни. Тогава темата бе изрисуването на паметника на Съветската армия, което скандализира обществото ни. Тогава кметът на София обърна внимание, че младите провокират с действията си, но подчерта, че има и други начини за изява. На въпрос на Коритаров тогава дали ГЕРБ ще кандидатира Фандъкова отново за кмет, тя отговори по следния начин: „За мен е важно да си вършим работата и хората да виждат какво правим, но самите те решават на кого да дадат гласа си”.
Сега, когато партията на премиера Борисов официално обяви, че точно Фандъкова ще се бори за кмет, въпросите по отношение на нейната визия за столицата са абсолютно наложителни.



ИЗБРАНО