Десислава Хаджиева е новият водещ на „Новини” на ТВ+

7 юли 2011 | 22:58 Дачев
Новото лице в ефира на ТВ+ се казва Десислава Хаджиева. Тя е ководещ в "Новини" и екранна партньорка на Владимир Таков

Десислава Хаджиева е добре позната на телевизионните зрители. За своите 25 години тя вече е натрупала сериозен професионален опит. Работила е като водещ и редактор в редица телевизии, сред които “HOT TV” и “Здраве”, а за около година е сценарист в предаването на БНТ1 „В неделя с...”. Последната й екранна изява е като водещ на прогнозата за времето в „Новините” на PRO.BG.
Десислава е завършила СУ „Св. Климент Охридски”, като бакалавърската й степен  е по специалността „Журналистика” с основен профил „Телевизия”, а след това взима своята магистратура по специалността „Бизнес администрация – развитие на човешките ресурси”. За себе си споделя, че е креативен, енергичен и позитивен темперамент, а това което я мотивира, е перфекционизмът и желанието й за иновативност.

Запазена марка на Деси е нейната слънчева усмивка, която от началото на месец юли грее в ефира на ТВ+.  Тя е ководещ в „Новини”, а неин екранен партньор е Владимир Таков.
Новинарските емисии, зад които стои солиден екип, имат още трима водещи. Невена Василева и Александър Костадинов са другата двойка, която ни информира за най-важните събития от България и света. Даниела Инкова е водещ на новините в сутрешния блок на телевизията – „ДЕНЯТ”.




ИЗБРАНО