”T-Rock” спря

17 юни 2011 | 15:10 Дачев
От тази седмица телевизия T-Rock TV вече не е в ефир
В отворено писмо на екипа до медиите се казва: "Ние от екипа, работил по проекта за телевизия T-Rock, искаме да изкажем своето мнение и позиция за случващото се. Искаме да се дистанцираме от действията и бездействията на собственика на телевизията (както и на сайтовете GradskiJivot.com, Telemaniac.com, и проекта URBN.ме) в лицето на Владимир Иванов. И ние, както всички фенове и партньори на проекта, бяхме подведени с редица неизпълнени обещания.

Въпреки че в нито един момент не сме имали официално уредени трудови и правни взаимоотношения с Владимир Иванов, ние гласувахме доверие на идеята и направихме всичко възможно тя да се осъществи. За съжаление, през краткия период, през който бяхме част от проекта, работихме в условия на информационен дефицит. Бяхме подведени, че телевизията е уредила отношенията с регулаторните органи. Едва днес научихме, че излъчването на телевизията е преустановено поради проблеми, свързани с регистрацията на канала в СЕМ.
Вече два месеца, целият екип на телевизията не е част от проекта. През това време той се ръководеше еднолично от собственика Владимир Иванов. Смятаме, че трябва публично да изобличим хората, които подведоха нас, феновете и партньорите на това начинание.

Въпреки че не носим вина за случилото се, искаме да се извиним на всички фенове и партньори на телевизия T-Rock TV, които останаха с излъгани очаквания и надежди.
Ние, екипът реализирал проекта T-Rock TV, се надявамe, че ще намерим начин да продължим идеята под една или друга форма."

Писмото е подписано от Евелина Павлова, Михаил Въжаров, Диана Кошеджийска и Балин Балинов.
През февруари т.г. Евелина Павлова бе представена като Програмен директор на T-Rock TV. Тя е била програмен директор на радиостанциите Mila Gold, FM+ и Star FM и е известен телевизионен водещ ("Биг Брадър", "Аз обичам България").


ИЗБРАНО