Хитовият сериал ”Модна къща” отново на екран по TV+

28 януари 2011 | 20:32 Дачев
От 2 февруари 2011 г. почитателите на хитовия сериал oт 2006 г.  Fashion House на FOX Movies ще могат отново да го гледат в ефира на TV+.
Сериите ще се излъчват всеки вторник, сряда и четвъртък от 20:40 часа.  „Модна къща” показва алчността,  похотта и амбицията заобикаляща корпоративните придобивки на една водеща компания.

Сюжетът показва Бо Дерек като безмилостната кралица на модния бизнес и Морган Феърчайлд  като нейния дългогодишен съперник.  Сериалът става известен повече заради избухливите сцени между двете главни героини,  стигащи до физическа саморазправа, отколкото заради романтиката, страстта и драмата в сюжета. 
Интригуващият сериал се завърта около живота на красива млада жена, която напуска съпруга си,  след като разбира, че й изневерява. За да се спаси от спомените за проваления си брак, тя се хвърля с пълни сили в това, което прави най-добрe ставайки дизайнер в модна къща „Джани”.  По-късно се влюбва в наследника на модната империя, с когото изживява бурен романс.  Модната империя обаче се владее от неговата майка,  кралицата на модната къща – Мария Джани (Бо Дерек) . Именно тя е тайната любов на бившия съпруг на Мишел (Натали Мартинез).  „Модна къща” прехвърля зрителите в света на добре разиграните интриги,  красивите жени и бляскавите ревюта, където оцеляват само най-добрите.

Режисьор на теленовелата е Дейвид Хоган, който сега работи над сериала „Earth’s Final Hours”.  Водещият сингъл към сериала се казва „Good At Being Bad” (пр. Добър в това да бъде лош), изпълнен от Chesterwhite. За място на снимките от Twentieth Century FOX избират Сан Диего, САЩ, но действието в сериала се развива в Лос Анджелис.
В ролите зрителите на TV+ ще видят Морган Феърчайлд, изиграла множество роли на властни жени в теленовели, звездата на сериала „Wind on water” Бо Дерек,  както и Робърт Бакли, Натали Мартинез, Тейлър Кини, Майк Бегович, Дона Фелдман и др.



ИЗБРАНО