Френски гей-порно продуцент с български роми

19 ноември 2010 | 12:50 Дачев
“Да имаш лице на дивак е много по-възбуждащо!”, твърди Жан Ноел Рене Клер
Тази събота, 20 ноември социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” разказва за сблъсъка на един френски гей-порно продуцент с българските закони и морал. Жан Ноел Рене Клер режисира филми за възрастни от 15 години и е обиколил целия свят в търсене на модели за тях. Нарича това, което прави, изкуство и твърди, че работите му са ценени и търсени в много страни и от много известни личности.

Заради работата си в България обаче, Жан Ноел Рене Клер е арестуван и обвинен, че произвежда гей-порно филми с български актьори. Във филмите си Жан Ноел не снима европейци, а само хора със “загорели лица, с лица на престъпници, с остри черти”. Идва в България, за да снима роми: “Трябва да има нещо диво в тях. Това, което се харесва е, че имат лица като на диваци. А хората харесват диваци! Да имаш лице на дивак е много по-възбуждащо!” Плаща им по 400 лева на час и подписва договор с всеки един.
“Срещаме се в следствения арест с френския гей порно продуцент. Жан Ноел Рене Клер никога не е спал с жена и е работодател на някои българи.” – разказва Мартин Карбовски. – “Снима хард гей-порно с много мъжки акцент и затова е в ареста – у нас това е забранено, макар че се случва често. Обвиняват Жан Ноел, че е склонил десетки пловдивски цигани да се снимат в неговите мъжки продукции. Той обаче смята, че това е част от културата на западната цивилизация... За себе си той е прав и може би това е част от неговата свобода, която се оказва част от нашето извращение. Представата на Жан Ноел за изкуство обаче се сблъсква челно с представата за правосъдие у нас с нетрадиционно чаровната и отворена прокурорка от Пловдив Андреева-Минчева, която не се крие като колегите си, не е сухар като тях, дори има чувства за хумор. Те са като красавицата и звярът! Рене Клер никога не е бил с жена, докато тя е майка на три деца и двамата се намират на ужасно различни полюси на живеенето. Докато тези двама титани се борят са свободата и справедливостта, всъщност проблемът остава някак настрани – а той е бедността, липсата на баня и това, че единственото, което ни остана за продаване, са половите ни белези...

Какво търсят чужденците у нас? Докато се прехласваме по тях, понякога в България те освен булки, търсят и космати здрави некъпани мъжаги, за да задоволят отегчението си от добре подредения си на запад свят. Отегчението на западната цивилизация – понякога то граничи с отегчението на Калигула и пресищането на Нерон. У нас пък е глад! Глад за култура и глад за хляб. Ние сме готови на всичко за 200 лева. Някои от нас.

Какво се случва!? И можем ли да го контролираме!? Нещата в живота, който не познаваме, който е извън нас, се разклоняват в два крачола – в единия крачол тук-таме се появяват брадати хора от изток, които карат жените ни да носят бурки, да не ходят на работа и да се молят по много пъти на Аллах. Докато Аллах се промъква и в телевизиите, в другия крачол върви тотална морална развала като тази - космати мъже да се обичат пред западните камери. Разкрачването на крачолите започна отдавна. Някъде долу тихо, бавно и полека се случват неща, от които тепърва ще патим!”

„Отечествен фронт”, събота, 20 ноември 2010 г., 18:00 по Нова телевизия


ИЗБРАНО