„Випо – приключенията на летящото куче” в „Лека нощ деца”

16 септември 2010 | 13:42 Дачев
От 18 септември в рамките на „Лека нощ деца” БНТ ще излъчи един от най-популярните анимационни филми за деца „Випо – приключенията на летящото куче” ("Vipo: Adventures of the Flying Dog"  - Израел, 2007) .
Това е вълнуващ приключенски 3D  анимационен сериал, насочен предимно към малките деца и техните семейства. Има 26 епизода (всеки по 11 минути), които са изработени с най-новите технологии.  Филмът е завършен в края на 2007 година, а епизодите са преведени на 20 езика.

Випо е кученце, което се учи как да използва своите изключително големи уши, за да лети! Заедно с двамата си приятели – щъркелът Хенри и котката играчка Бети - те напускат дома си във Vipoland за да опознаят реалния свят и да научат за нови места и култури, чрез вълнуващи истории, изпълнени със забавления, фантазия и приключения. Сериалът пленява своите малки зрители с магията на мечтите. Историите във всички епизоди са пълни с въображение и чувство за хумор, както и някои интересни факти. Висококачествните триизмерни анимации карат историята и героите в нея да оживеят.




ИЗБРАНО