Zone Reality, нова поредица: Граничен контрол

27 март 2009 | 22:31 Дачев
От 6 до 16 април, от понеделник до четвъртък, 21:15 (повторение, 01:05) - „Граничен контрол”. Тази поредица разкрива как във Великобритания единните усилия на граничния контрол се използват за защита на Обединеното кралство от незаконни емигранти и контрабандисти. Надникнете зад кулисите и се запознайте с героите, които защитават границите. Поредицата проследява емиграционните и митнически служби, докато се борят да овладеят вълната от нелегални преминавания на границата.

Друга нова поредица през април - „Болница за смяна на пола” (1 сезон), от 4 април, всяка събота, 22:00 (повторениe, 02:05). Известна с особения вид на извършваните хирургически операции, болницата в Тринидад, Колорадо, е единствена по рода си. Това е болница за смяна на пола, ръководена от състрадателния и изключително толерантен хирург д-р Марси Бауърс, която преди време е била мъж. С две силно въздействащи истории във всеки епизод уникалната поредица представя необикновени и интригуващи герои с удивителни истории и огромна трансформация. „Болница за смяна на пола” ще покаже суровата действителност, разкривайки какво са изгубили тези хора по пътя – от близките си до самите себе си.

СПЕЦИАЛНО ИЗДАНИЕ: ПРЕЛЮБОДЕЙЦИ Всяка неделя през април, тройни епизоди, 19:50-22:20
В изключително популярната едноименна поредица, посветена на залавянето на прелюбодейци и разобличаването им пред телевизията, холивудският актьор – Томи Гранд, открива още неверни партньори, които се развихрят, докато половинките им ги няма. “Прелюбодейци” е класическа риалити телевизия, обединяваща най-завладяващите елементи от разследванията на живо с телевизионна камера. Мнителни хора наемат екипа на “Прелюбодейци” от частни детективи да извадят “кирливите ризи” на техните интимни партньори и съпрузи. След това камерите записват всички публични и лични действия на заподозрения.
В това силно пристрастяващо шоу никога не се позволява предпазливостта и тактичността да попречат на хубавото спречкване между любовници. Щом бъдат събрани неоспоримите доказателства, водещият Томи Гранд и екипът на “Прелюбодейци” споделят своите открития с клиента, на който се дава възможност да хване партньора си на местопрестъплението. Гранд показва на клиентите си еротичните доказателства срещу техните непослушни половинки, а след това заедно с екипа си ги среща със самите прелюбодейци – винаги на възможно най-оживените места. Резултатите често са взривоопасни.


ИЗБРАНО