Вторият сезон на „Ясновидци” ще стартира с 90-минутен първи епизод

25 март 2009 | 21:46 Дачев
Утре вечер стават ясни новите 8 претендента за топ ясновидец на България
Кристална топка и късмети за фенове в сайта на шоуто www.yasnovidci.btv.bg

Вторият сезон на хитовото шоу „Ясновидци” стартира с 90 минутен първи епизод утре вечер, 26 март от 20.00 часа по bTV. Най-важното, което ще бъде разкрито в първия епизод, е кои са новите 8 претенденти, които ще се съревновават в разгадаването на още по-заплетените в сравнение с първия сезон загадки. За кратко зрителите на bTV ще могат да надникнат и зад кулисите и ще имат възможността да видят най-интересните моменти от кастинга за втория сезон. В стартовия епизод зрителите ще видят и кратка ретроспекция на най-ярките и драматични моменти от първия сезон на предаването – най-трудните изпитания, успехите и неуспехите на десетте кандидати, както и финалното изпитание пред трите най-добри – Ивелина, Вера и Николета.

Една голяма мистерия в сезон 2 обаче няма да бъде разкрита, а именно – кое е журито този път. Единственото, което се знае засега е, че тези хора ще оценяват ясновидците отделно един от друг – т.е. членовете не се познават и нямат абсолютно никакъв контакт един с друг. Това гарантира още по-качественото и безпристрастно оценяване на паранормалните способности на участниците и справянето им в различните изпитания.

На официалния сайт на шоуто освен новини и видео, интернет феновете вече могат да открият и интерактивна Кристална топка, която отговаря на всички въпроси, да изберат своя любовен, бизнес или здравен късмет, както и да прочетат своя хороскоп, специално подготвен от Алена. Веднага след първия епизод на предаването утре феновете му ще могат да видят там и пълните профили на кандидат-ясновидците, както и да гласуват онлайн за своя фаворит.


ИЗБРАНО