„Откраднат живот“ сезон 7 напролет, нова болница

13 декември 2018 | 18:09 Дачев
„Любовта лекува“ ще е мотото на новия сезон
 
Силата на любовта ще бъде двигател в отношенията между лекарите в седми сезон на „Откраднат живот“. Екипът на продукцията вече подготвя нов сезон, а снимките ще се пренесат на различна локация, която ще предложи нови предизвикателства за любимите герои.
След шест запомнящи се сезона, 295 епизода с участието на най-големите имена от българските кино и театрална сцена, сериалът ще постави ново начало за професионалния живот на героите. 
 
„На финала на сезона, финансовият директор на „Свети Кирил” Ина Фотева (в ролята - Ирина Митева) предложи на лекарския екип да я последва в нова болница. Тя ще осигури не само нови помещения за специалистите, но и ще даде възможност героите да рестартират своя живот. Кой от лекарите е готов да направи тази крачка, зрителите ще разберат скоро“ - коментира екипът на продукцията. 
 
Българският медицински сериал ще продължи традицията с вълнуващ сюжет, впечатляващ актьорски каст и интригуващи медицински казуси.
 
През пролетта на 2019-а седми сезон ще се появи под името „Откраднат живот: Любовта лекува“, което ще се превърне в лайтмотив на продължението на вълнуващата история в ефира на NOVA.


ИЗБРАНО