Любо Ковачев води „Като на кино“ тази събота

11 декември 2018 | 15:01 Дачев
15 декември 2018 от 12:30 ч. по bTV Cinema
 
Актьорът Любомир Ковачев, известен от сериала „Скъпи наследници“, а по-рано и от "Женени с деца в България", "Под прикритие" и др., както и от киното - "Чужденецът", "Пътят към Коста дел Маресме", "Живи легенди", -  е поканил в предаването колегата си Веселин Калановски ("Бензин", "Врагове", "Авантюрата Хамлет").
 
Двамата се срещат на снимачната площадка на "Скъпи наследници" и стават приятели, а в тв предаването разказват за ролите си в киното и театъра, както и за любимите си ленти. 
 
„Като на кино“ ще предложи на зрителите и две своеобразни класации – на най-интересните филми със зимен сюжет и на филмите "на всички времена" (по повод актуално изследване).
 
Режисьорът Илиян  Джевелеков разказва за предварителните кастинги за чуждестранен филм в Лос Анджелис по повод номинацията на филма му „Вездесъщият“.
Това е българското предложение за 91-вите награди „Оскар” в категорията за чуждоезичeн филм. Лентата е избрана от българската комисия измежду 13 наши филма, които отговарят на условията на Американската филмова академия.


ИЗБРАНО