Карате киокушин по Bulgaria ON AIR 7 - 9 декември

7 декември 2018 | 11:30 Дачев
Телевизия Bulgaria ON AIR е подготвила специални дневници с най-важното от Световното и Европейското първенство по карате киокушин, което се провежда от 7 до 9 декември във Варна. 
 
До края на първенството, след късната емисия на Новините ON AIR от 21:30 часа, зрителите ще могат да видят обзор на най-интересните и вълнуващи срещи по време на двете първенства.
 
Елитът на световния киокушин пристигна в България за двете изключително мащабни събития – 2-рото Европейско първенство за жени, мъже и ветерани и 6-ото Открито Световно първенство за юноши и девойки. И двата шампионата ще се проведат паралелно в Двореца на културата и спорта в града. 
 
Участие в състезанията ще вземат над 1 000 състезатели, треньори и съдии от цял свят. Най-голяма е руската група – със 118 състезатели (19 при мъжете и жените и 97 при подрастващите). На второ място е Казахстан с 83 представители, като всичките са при юношите и девойките. Българските състезатели са 82 – 13 при възрастните и 69 при малките.
 
Bulgaria ON AIR заедно с Boec.bg са медийни партньори на първенствата. Феновете от цялата страна ще могат да проследят онлайн в реално време всички срещи. 


ИЗБРАНО