Кастинг за „Женени от пръв поглед“ сезон 2

6 декември 2018 | 15:01 Дачев
След като преобърна представите за брачен живот в САЩ, Германия, Австралия, пожъна изключителен успех в Русия, Швеция, Финландия, Португалия и завладя зрителите у нас със своя първи сезон (март - май 2015 г.), световният формат "Married at First Sight" („Женени от пръв поглед”) се завръща в България през 2019 г. 
 
Предаването, определяно като революционен социален и телевизионен експеримент, ще даде шанс на една връзка да започне в ефира на NOVA нестандартно - с брак вместо първа среща. 
 
"Ако все още не си открил своята липсваща половинка – това е твоята възможност. Не я изпускай! По Коледа стават чудеса – можеш да си дадеш шанс с кастинга за участие във втория сезон на „Женени от пръв поглед“" - апелират от екипа и добавят:
 
"Брак от пръв поглед – защо не? Няма как да разбереш, ако не опиташ. Запиши се на кастинг за втория сезон на „Женени от пръв поглед“ тук: nova.bg/jeneni  и стани част от най-голямото приключение в живота си, което може да го промени завинаги!"
 
* * * * * * *
 
Професионална група от експерти подбира най-подходящите типове характери и темпераменти, основавайки се на научния подход „matchmaking“. Сега те са готови да намерят най-подходящия човек, анализирайки психологическите характеристики, социални нагласи и възможния процент на съвпадение на характери.


ИЗБРАНО