Тридневно интервю на Григор Димитров за bTV

4 декември 2018 | 13:31 Дачев
Ексклузивно и откровено за токшоуто „Преди обед“ в три поредни дни – на 5, 6 и 7 декември 2018 сутринта
 
Тенисист №1 на България споделя за дългия си път от Хасково до Монте Карло пред Десислава Стоянова и оператора Добромир Иванов в Монако, където се готви за новия сезон и тренира с имена като Новак Джокович, Рафаел Надал и Роджър Федерер. Гришо ще сподели за дългия път от Хасково до Монте Карло, пречи ли тенисът на личния му живот, кой е въпросът, който си задава всеки ден и кои са скритите му таланти, които би искал да развие. 
 
Десислава Стоянова:
„През последните години професионалният ми интерес е фокусиран върху изключителните хора - тези, които са на ръба на човешките възможности в заниманията и в постиженията си. Григор Димитров е изключителен в своята сфера и в това, което е успял да постигне и отдавна чакам срещата с него. 
 
По ирония на съдбата интервюто, което трябваше да се случи в края на 2017-та, когато той беше на върха, се осъществи сега, когато той изпраща една трудна година, в която нямаше очакваните успехи на корта...".
 
Григор Димитров ще коментира представянето си през сезон 2018, когато стартира под номер 3 в световната ранглиста, а завършва под номер 19 без нито една титла. 
Какви са амбициите му за 2019 г., с какви очаквания е към легендарния Андре Агаси, когото е привлякъл в щаба си, и защо за момента е взето решение да не участва в турнира в София през февруари 2019 г.? Отговорите очаквайте в интервюто.
 
* * * * * * *
 
В „Преди обед“ утре - сряда, 5 декември, очакваме още вдъхновяващи и вълнуващи истории. Тогава около 10:40 ч. стартира новата рубрика на корифея на италианската кухня в България – „Животът е прекрасен с Лео Бианки“, където Лео ще се завърне в родната Катания и ще разкаже на зрителите за голямата си фамилия. 
 
Същия ден водещите Сашо Кадиев и Деси ще срещнат зрителите на bTV и с Яо Хуанг – една от 11-те жени, които движат технологиите напред в Ню Йорк (в рубриката „Гр@мотни“).
 
Своите най-екстремни моменти ще разкаже Тито Томази, който се осмелява да кара колело там, където другите не смеят.


ИЗБРАНО