Финал на ”Откраднат живот” сезон 6 в петък

3 декември 2018 | 14:00 Дачев
Сватба, завещание и политически ходове - дилеми и значими събития бележат развръзката на „Откраднат живот: Анатомия на гнева“ на 7 декември от 20 ч. по NOVA 
 
Емоционални сътресения и щастливи развръзки ще се редуват до последните минути сериала, чийто финал (еп. 52) зрителите ще видят в петък вечер. Доцент Банков и доктор Дамянова ще разплетат последните нишки от разследването с фармацевтични измами, а сестра Жекова ще получи нова информация от Здравко, която ще преобърне планувания ход в тайната мисия. В разгара на битката с Чакъров, професор Цонев буквално ще се озове на прага между живота и смъртта. Обстоятелства ще провокорат доктор Хинова да изпадне в истинско умопомрачение, а жертвата неочаквано ще се окаже доктор Кръстева. 
 
Ина и Борис Тасев ще преминат през истинско изпитание - двамата ще се сблъскат с разтърсващи събития, от които ще последват опустошителни емоции, а бившата съпруга на Фотев ще трябва да вземе и решение за наследената сума. Доктор Огнянова ще се изправи пред най-важния избор за своето бъдеще – да прекрачи ли олтара и да стане съпруга на доктор Ковачев, или да продължи сама.
 
В минутите на истинско щастие Кая ще трябва да реши дали да пожертва своето щастие в името на семейния живот на Христо. Дали любовта между двамата ще надделее, а и какво ще бъде решението на доктор Огнянова, зрителите ще видят тази седмица от утре и по време на големия финал в края на работната седмица.
 
"За едни ще има щастлив край, а за други - ситуации, които ще ги сломят, разочароват и объркат. Може да кажем само, че финалът е изключително силен и, повярвайте ни, всяка сюжетна линия има свой момент“, загатват от екипа на продукцията.
 
* * * * * * *
 
След успеха на турнето на сериала в 3 големи града, специалната прожекция в столицата ще постави финал на шести сезон в присъствието на звезди, екип и фенове. На 7 декември от 19:45 ч. най-големите му почитатели в София ще имат възможност да видят самия финал на голям екран в присъствието на каста.
 
Прожекцията на дългоочаквания епизод (45 минути) ще бъде в салоните на Cinema City Paradise Center, билетите са в продажба на цена 10.50 / 8.50 лв.


ИЗБРАНО