Нощни птици (петък, БНТ1)

29 ноември 2018 | 12:53 Дачев
Гост на предаването е Мирзакарим Норбеков - узбекски активист за използване на алтернативна медицина, провеждащ семинари у нас чрез "Център Норбеков" - София.

На 30 ноември 2018, Норбеков отговаря на въпроси, зададени от зрителите през фейсбук чрез водещата Искра Ангелова.

Духовният наставник ще разкрие тайните на мирозданието и шансовете, които пропускаме по пътя на самоусъвършенстването си, заради онази молекула решителност, която често не си даваме сметка, че притежаваме.
 
Визитката му е на учен-изследовател, доктор по психология и педагогика, автор на патентовани научни изобретения и открития, художник, композитор, писател, артист, спортист, треньор с черен колан по карате. Сам казва, че е суфи и дервиш – пътешественик. Автор е на бестселъри, които стават  пътеводители в духовните дебри на съвременния свят.
 
Ще имаме уникалната възможност да се докоснем и до човека Норбеков. С неизменното си чувство за хумор и самоирония, той с радост ще даде отговор и на най-неочакваните въпроси, ще слезе за кратко от преподавателската катедра и ще ни даде простички съвети за това, как да намерим щастието. Или как да станете милионер, ако го разбирате по този начин.
 
Сред гостите в студиото ще е поетесата Златина Тодорова, открила Норбеков по време на безпощаден поход в планината, както и младо семейство, което ще ни разкаже за споходилите го чудеса. Любимата песен на Норбеков ще прозвучи в изпълнение на звездния бенд на предаването - Мишо Шишков, Владо Михайлов, Вяра Пантелеева, Петко Славов и Румен Бояджиев-син.


ИЗБРАНО