Водещите на ”Здравей, България” влизат и в кинофилм

29 ноември 2018 | 10:49 Дачев
След като Аделина Радева и Виктор Николаев влязоха като актьори в тв сериала ”Откраднат живот” (материал от 12 ноември), днес стана известно, че журналистическият тандем от сутрешния блок "Здравей, България" на NOVA ще се изяви и в новия кинофилм на Стефан Командарев - "В кръг", за който бе съобщено в края на миналия месец октомври.
Лентата ще е продължение на филма "Посоки" от 2017 г.
 
NOVA вече е официален медиен партньор на проекта. Апостол Пенчев, главен директор "Съдържание" на Нова Броудкастинг Груп, заявява: „Радваме се, че работим по новия български филм на Командарев заедно с доказан екип от професионалисти, които стоят и зад последния му филм, селектиран в Кан. Вярваме, че това е един от проектите, които ще се борят за награди на международни фестивали и ще пълнят киносалоните“. Стефан Командарев от своя страна споделя: „Благодарим на NOVA, че застана до нас и ни подаде ръка във важен за нас момент. За финансирането в киното казват, че най-трудните пари са първите, но и с медийните партньори се оказва така“.
 
„В кръг“ е вторият филм от планираната трилогия след реализацията на „Посоки“. Заглавието ще разкаже историите на три двойки патрулиращи полицаи в нощна София. По примера на първия филм, и този също е сниман в един кадър за по-голямо въздействие и автентичност.
 
Снимачният процес ще продължи до месец март 2019 година с прекъсвания. Особен интерес представлява завръщането на Павел Поппандов след дълъг период на отсъствие от екран. Във филма ще се включат и две от ключовите лица на NOVA - Аделина Радева и Виктор Николаев. Двамата ще играят себе си и ще съобщят новина, която ще се окаже ключова за героя на Асен Блатечки.


ИЗБРАНО