Фен ТВ на 15 - ново развлекателно предаване

12 ноември 2018 | 17:17 Дачев
На 12 ноември, точно преди 15 години, ФЕН ТВ стартира своето излъчване. От 2003 до днес медията се е утвърдила като една от най-разпознаваемите музикални телевизии у нас. Тя е спечелила доверието на меломаните с отлична музикална селекция, свежи и развлекателни предавания, турнета и концертни изяви на едни от най-популярните български изпълнители.
 
В момента по Фен ТВ се въртят над 5 000 видеоклипове в различни музикални жанрове - български и балкански хитове, българска фолклорна музика, както и актуални поп парчета. Медията има 24 часова музикална програма, а от екрана ѝ зрителите се забавляват ежедневно с хитовете на Тони Стораро, Алисия, Азис, Андреа, Слави Трифонов, Софи Маринова, Бони, Камелия, Криско, Тита, Гери-Никол, 100 Кила, Румяна Попова, Гуна Иванова, Цеца, Драгана Миркович и още куп български и балкански звезди.
 
Освен с разнообразна музикална програма, ФЕН ТВ залага и на развлекателни предавания.
„Зад кулисите“ и „Без етикет“ дават възможност на зрителите да научават всичко за най-новите музикални проекти на звездите и да са част от най-лъскавите светски събития. От ефира на телевизията всеки може да поздрави своите близки и приятели чрез ежедневното предаване „Зона за поздрави“. 
 
По случай своя рожден ден, ФЕН ТВ подготвя и голяма изненада за всички зрители на медията. До броени дни всички меломани ще се радват на чисто новото  предаване „Ало, ало“ с едно от най-разпознаваемите лица от родния ефир - Ива Атанасова.
 
* * * * * * *
 
Освен всичко това, медията развива активно своите профили в социалните мрежи, както и канала си в YouTube, където ФЕН ТВ има близо 500 000 последователи. Това я прави една от най-бързо развиващите се телевизии в тази дигитална платформа. За всички новости около живота на звездите, всеки почитател може да научи актуална информация от сайта на Фен ТВ.
 
„Щастливи сме, че за 15 години медията ни успя да се утвърди като една от най-гледаните музикални телевизии. Работим ежедневно, за да може нашите зрители да са удоволетворени и да ни гледат с интерес и усмивка. Благодарим на всички наши верни почитатели. Това ни показва, че вървим по верния път и не спираме да работим, само и единствено заради тях. Искаме да изкажем специални благодарности към всички звезди, с които работи през годините и съвместно постигаме тези невероятни резултати“ - споделят от екипа на телевизията.


ИЗБРАНО