Започнаха снимките на 13 сезон на „Столичани в повече”

6 ноември 2018 | 18:11 Дачев
Сериалът „Столичани в повече“ ще има своя 13-и сезон след 157 вече излъчени епизоди, което го прави най-продължителния български сериал в модерната история на телевизията у нас. Новият сезон обещава неочаквани обрати не само в сюжета, но и в характерите на персонажите. Ще има нови лица, а познатите герои ще претърпят изненадващи промени. 
 
Зрителите ще заварят семейства Лютови и Чеканови в един етап от живота им, който нетипично е свързан със … спокойствие. Едва ли някой би повярвал, че двете фамилии не знаят какво да правят със свободното си време и скучаят. Но това няма да продължи дълго!
 
Актьорът Любо Нейков (в ролята на Рангел Чеканов разказва:
„Забавляваме се много с текста, защото той винаги върви по повърхността на събитията, които се случват в държавата. Така е от първия сезон, така и ще продължава да бъде."
 
Христо Гърбов споделя:
„Вълнуваме се много, защото този сериал е много специален за нас. Играя две роли и като актьор, в професионално отношение, ми е много любопитно да го правя“.
 
Според Кръстьо Лафазанов (в ролята на Йордан Лютов), една от тайните на успеха на поредицата е наличието на "някакво сливане между нас, актьорите и зрителите, ставаме като роднини".
 
* * * * * * *
 
Любимите на милиони българи комедийни актьори ще се завърнат в програмата на bTV през пролетта на 2019 г. – както в „Столичани в повече“, така и в „Комиците и приятели“.


ИЗБРАНО