Бизнес телевизията Bloomberg TV Bulgaria на 3 години

1 ноември 2018 | 12:59 Дачев
Мениджъри и предприемачи влизат в ролята на водещи
 
По повод третия рожден ден на единствената специализирана бизнес телевизия у нас Bloomberg TV Bulgaria, в продължение на седмица предаването „Бизнес среща“ ще бъде със специален формат. От 5 до 9 ноември 2018, вместо Таня Кръстева, в ролята на водещ ще влязат четирима предприемачи и мениджъри, които ще задават въпросите, които ги вълнуват. 
 
В специалните издания на „Бизнес среща“, временните водещи ще коментират най-актуалните въпроси, с които се сблъскват всеки ден. Те ще обменят опит как преодоляват кризи и как се възползват от възможностите, за да изградят успешен модел на управление. 
 
В понеделник:
- Илина Лилова, бизнес юнит мениджър във „Фикосота“, ще посрещне в студиото Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК. 
 
Във вторник:
- водещ на „Бизнес среща“ ще бъде социалният предприемач Борис Колев, който ще дискутира иновациите в микробиологията с Кирил Петков, основател на „Proviotic“.
 
В сряда:
- щафетата поема Теодора Тодорова, основател на „Teddy Honey“, която ще се срещне с Oля Антонова – управляващ съдружник в компанията за производство на малиново вино „Трастена“. 
 
Последната среща в четвъртък:
- ще бъде между Георги Малчев, управляващ директор на дигитална агенция „Xplora“, и Ваня Ананиева, основател на езикова школа „Интелект“.
 
Специалните издания на „Бизнес среща“ са от 5 до 9 ноември, в 21:00 часа, в кабела на Bloomberg TV Bulgaria. 
 


ИЗБРАНО