Седмица на Хелоуин от 29 октомври по Kino Nova

25 октомври 2018 | 10:33 Дачев
Седем поредни вечери с едни от най-смразяващите кръвта заглавия очакват зрителите на филмовия канал KINO NOVA. Любителите на хоръра ще могат да отбележат Хелоуин и да изпитат адреналина си с едни от най-въздействащите екранизации, представяни някога пред публика - от 29 октомври до 4 ноември 2018, от понеделник до неделя, в полунощ. 
 
Култовите филмови заглавия представят ужасяващи истории, пресъздадени от най-умелите сценаристи и режисьори в жанра, които ще предизвикат визуално и емоционално най-запалените фенове.
Началото ще постави „Полтъргайст“ на 29 октомври в 00.10 ч. 
 
Второто екранно предизвикателство – на 30 октомври в 00.20 ч., е премиерният филм от 2017 “Пъзелът”, чието продължение ще изненада с брутална развръзка.
Преди повече от десетилетие героят Jigsaw ("Убийствен пъзел", 2004 на Джеймс Уан) представя едно ново лице на хоръра пред света. В последната част серията убийства отново носят неговия почерк. Пазителите на закона се впускат в преследване на призрачен мъж, мъртъв от повече от 10 години и забъркан в нова игра, която едва сега започва. Възкръснал ли е Джон Креймър, за да напомни на света да е благодарен за живота? Или това е капан, заложен от убиец, който има свои планове? Режисират австралийските братя-близнаци Спириг, родени в Германия.
 
В сряда вечерта от 00.00 ч. премиерата на "Гризли" ("Into the Grizzly Maze", 2015) ще представи историята на двама отчуждени братя, които се събират отново в детския си дом в пустошта на Аляска.
Те се отправят на обиколка из околността, но неочаквано по петите им тръгва кръвожадна мечка гризли. Джеймс Марсдън, Томас Джейн, Пайпър Перабо и носителят на "Оскар" Били Боб Торнтън трябва да се изправят срещу неуморимия убиец в едно изпълнено с ужасяващи събития приключение.
 
"Избави ни от злото" е следващият премиерен хит в четвъртък, 1 ноември, от 00.15 ч.
Базиран на книгата на Ралф Сарчи и Лиса Колиър Куул, той ще разкрие преживяванията на проблемен полицай (Ерик Бана) от Ню Йорк и необикновен свещеник (Едгар Рамирес), обучен в ритуалите на екзорсизма. Нестандартната двойка започва борба срещу плашещите и демонични същества, тероризиращи целия град. 
 
Друго предложение за зрителите на KINO NOVA е премиерата на хоръра от 2018 г. "Непознатите 2: жестоки игри". Той ще проследи пътуването на едно семейство, което поема опасен обрат – в петък, 2 ноември, от 00.10 ч. 
Когато пристигат в уединен парк за каравани, за да гостуват на роднини, те установяват, че мястото е мистериозно изоставено. Под прикритието на мрака трима психопати ги посещават, за да изпробват издръжливостта на семейството, докато то се бори за оцеляване. Англианинът Йоханес Робъртс е режисьор на тази лента, вдъхновена от хита "Непознатите" ("The Strangers") от 2008 г. на Брайън Бъртино.
 
Сред останалите секващи дъха заглавия са „Вещицата от Блеър” и „Злите мъртви("Evil Dead", 2013), които зрителите ще видят през уикенда на 3 - 4 ноември.


ИЗБРАНО