Тервел Пулев влиза във VIP Brother, финал на 2 ноември

23 октомври 2018 | 16:43 Дачев
По-малко от две седмици остават до финала на VIP Brother „Женско царство“. Сезон 2018 ще завърши на 2 ноември, а само няколко дни по-късно - на 5 ноември, Къщата ще приеме новите си "All Stars" съквартиранти. Кои и колко ще са те, продуцентите запазват в тайна.
 
На метри от големия финал беше дадена и новата седмична мисия в къщата - "Родители и деца". В нея Мира и Стефан имат нелеката задача да влязат в ролите на майка и баща. Двете "фамилии" ще се борят за титлата "Най-образцово семейство". Мира ще се грижи за Петко, Ричард, Лора и Божана, а Стефан ще следи за възпитанието на Константин, Наско и Ваня. 
 
Преди боксовата гала-вечер с негово и на Кубрат участие, която ще бъде излъчена пряко в кабелния канал Diema Sport 2 на 27 октомври, звездата Тервел Пулев влезе в Къщата, за да проведе първата професионална тренировка по бокс на съквартирантите.
Освен нея, довечера ще видим и боксовите мачове, проведени под съдийството на Слави Хараламбов.
 
След напрежението създало се след боксовите изяви на Наско, Петко, Константин и Ричи, съквартирантите намират все повече и повече поводи за раздори. Нервите на Ваня са обтегнати до краен предел, а какво я накара да изгуби контрол, ще разберем довечера...


ИЗБРАНО