Любов, бизнес и 30-годишна тайна в ”Скъпи наследници”

22 октомври 2018 | 11:57 Дачев
Тази седмица от 18:00 часа в епизодите на „Скъпи наследници“ зрителите на bTV ще видят в действие Диди като партньор на Чочо в радио Бели Вит. Изявите й ще послужат като лъч светлина в живота на самотния Иван, а първите движения на нероденото й дете ще накарат сърцето му отново да трeпне. Междувременно, Чавдар и Ленин ще споделят причините, поради които нямат жена до себе си, а влюбеният Станислав ще накара Милица да покаже забавната си страна. 
 
Идеята за изграждане на санаториум в селото ще „даде крила“ на Борис, а Неда ще се заеме с проучване на плановете за бъдещето на Катерина. Темата за кариерата, любовта, доверието и подкрепата в двойката ще вълнува всички в Бели Вит, а една 30-годишна тайна ще разбие сърцето на Косьо. Каква е тя и как ще промени живота на семейството му -  всеки делник в късния следобед.
 
Любо ще предизвика Калин в спортсменско състезание по downhill, а Чочо ще се опита сам да реши проблемите си с наркотиците и заемите. Катя ще му даде приятелски, а не лекарски съвет, докато Неда ще съжали, че - залисана в своите проблеми - не е обърнала внимание на неговите. Тя ще алармира и стария си приятел Цветан за сериозността на положението. Венета също ще се притесни за състоянието на дъщеря си и ще опита да разбере какво се случва в душата й. 
 
Станислав ще получи поздравленията на баща си за управлението на стриптийз бара, а Поля ще продължи да дава идеи за развитието и рекламата му. Ленин и Марин ще се окажат на различно мнение след завършването на реставрацията на първата къща в Бели Вит. Желанието на Снежана да стартира производство на крафт бира ще спечели много последователи, готови да проучват, дегустират и популяризират марката „Дивата свиня“. Ани ще предложи нова стратегия за развитие на модната линия, но Милица ще бъде непреклонна в отстояването на високия стандарт на бизнеса. Неда, от своя страна, ще трябва да преосмисли ролята си във фирмата. Младата Юлия също ще прояви желание да работи, въпреки крехката си възраст и изискванията според кодекса на труда. Как ще реагира Чавдар и на кого ще довери дъщеря си?
 
Георги ще помоли Калин да не се отдръпва от Ани, въпреки нежеланието на амбициозния младеж да смесва личния с професионалния си живот. Бизнисменът ще се постарае да уталожи страстите, докато лоялният му служител търси обратен път към нея.  Любо също ще опита да се върне в университета, но презрителното отношение към „животинските докторчета“ ще го разколебае.  Борис ще получи изкушаващо предложение за изкуствена вълна в близкия язовир, а Марин ще остане обиден от желанието на Милица да му помогне в бизнеса с бившия й съпруг. 
 
В Бели Вит ще пристигнат неочаквани гости, наричащи себе си „децата на Свадищана“. Почувствали огромния енергиен заряд на селото, те са го избрали, за да посрещнат своя духовен водач – Великата Шандини, и да извършат ритуал по пречистване и презареждане. Странниците ще накарат Станислав да си спомни любовта към Зорица, Иван и Ленин - да помислят за възобновяване на музикалните репетиции, а Ани – да помисли за „промяна в посоката“. Но докато показват чистите човешки отношения, те ще разколебаят Диди дали да роди в болница и под медицински контрол или да се довери на природата и дула.  
 
Може ли една „зла жена“ да се ограничи само до лоши погледи, кога емоционалността пречи на професионалната изява и как Станислав ще отпразнува първия си рожден ден в Бели Вит? Какви са първите крачки за справяне с прихологичен проблем,  ще успее ли Георги да изкуши Борис, а Любо – да победи Калин и защо Поля е убедена, че шефът й е влюбен в нея – ще видим в епизоди 126-130 на сериала тази седмица.
 


ИЗБРАНО