Хелоуин по AMC с маратон на ”Стан срещу злото”

19 октомври 2018 | 12:26 Дачев
AMC ще отбележи Хелоуин с ексклузивна премиера и маратонно излъчване на хорър сериала „Стан срещу злото("Stan Against Evil", 2016) на 31 октомври 2018 от 23:00 ч. Навлизайки по забавен начин в територията на класическите хорър филми, този сериал от осем едночасови епизода показва един грубоват бивш шериф, обединил неохотно усилията си с по-младата си заместничка в борбата със свръхестествените сили в родния им град.
 
Каналът ще излъчи всички 8 епизода на първи сезон един след друг в нощта на Halloween, сряда срещу четвъртък.
 
Сюжет:
Стан е постоянно недоволният бивш шериф на заспало градче в Ню Хемпшир, който е принуден да се уволни преждевременно. Докато се бори с необходимостта да отстъпи властта си на упоритата си и красива заместничка Еви, двамата започват да разбират, че нещата в тяхното консервативно градче не са съвсем в ред, което ги принуждава да сключат един особен съюз. Заедно, те повеждат смела борба с плеяда пуснати на свобода демони, преследващи града, който се оказва построен на място, на което са изгорени голяма група вещици през 17-ти век. И като че ли този противник не е достатъчен - Стан сключва тайна сделка да върне жена си от света на мъртвите!
 
“Стан срещу злото” е заснет с участието на Джон К. Макгинли (той е и продуцент) в ролята на Стан Милър и Джанет Варни в ролята на Еви Барет. Автор и изпълнителен продуцент е Дейна Гулд, продукцията е на "Radical Media".


ИЗБРАНО