Нов сезон на NBA по Diema Sport 2

16 октомври 2018 | 10:51 Дачев
Нова доза интересни сблъсъци очакват зрителите още този месец - от 22 октомври 2018 г.
 
Броени часове делят спортните фенове  от старта на новия сезон в най-престижната световна мъжка професионална баскетболна лига НБА.
След като през миналия сезон отборът на Голдън Стейт Уориърс спечели отново титлата в битка срещу  Кливланд Кавалиърс, предстои да разберем дали двата тима ще спорят за трона пета поредна година. "Кавалерите" загубиха и най-голямата звезда в лигата в лицето на Леброн Джеймс, който ще се наеме с тежата задача да върне Лос Анджелис Лейкърс към позабравената слава. Сметки за уреждане с шампионите от Оукланд има и Хюстън.
 
Първата интересна среща от новия сезон на Националната баскетболна асоциация, която зрителите могат да проследят на живо по Diema Sport 2, е с участието на миналогодишния претендент за шампионските пръстени - Кливланд Кавалиърс. На 22 октомври (неделя срещу понеделник от 01:00 ч. българско време) тимът ще се изправи срещу Атланта Хоукс. 
 
Традиционно, всеки четвъртък от 19:00 ч. пък - отново по същия тв канал - ще се излъчва предаването „НБА Екшън“, посветено на всичко най-интересно от баскетболната лига. Кой ще стигне до големия финал на НБА?


ИЗБРАНО