„Скъпи наследници“: скаутски лагер, кастинг, престрелки

8 октомври 2018 | 12:20 Дачев
В епизоди 116-120 тази седмица, от 18:00 ч. в „Скъпи наследници“ по bTV:
 
Авантюрата на Иван ще причини много страдания на Косьо, а и на всеотдайната Неда. Обръщайки се към ракията и цигарите, той изглежда се е отказал от живота. Но чувството за справедливост и ненавистта му към кметския наместник ще го пробудят от летаргията и ще го накарат да се бори срещу „подигравките с хора в пенсиона възраст“. Междувременно, Георги отново ще създаде напрежение в семейството и приятелския кръг на Борис. Бизнесменът ще подкрепи Ленин и Марин в нови бизнес инициативи, а Поля ще му даде нова идея за спечелване на беловитчани на негова страна, която ще шокира дори Калин.
 
Момчетата от спортния клуб се подготвят да посрещнат първите малки скаути в Бели Вит. Това ще постави въпроса за отговорността при грижата за деца, особено такива с по-специални нужди, и нивото на профезионализъм на всеки, който има досег до тях. Любо и Боби ще им представят основните правила в кодекса на скаута, а Рая ще сподели с чичо си Марин и леля си Венета, че в училище нямат достъп до подобни образователни активности. Интересът към оцеляването в дивата природа ще накара Крум да пренебрегне вниманието на Станислав към Нора, а синът на Милица – да опита нов подход към сближаване с детето.  
  
Отношенията между Диди и малката полицейска дъшеря Марта стават все по-близки и майчински. Този факт няма да остане незабелязан от Чавдар и той ще се отблагодари на фризьорката с подарък и съвет за отглеждането на деца. Юлия пък ще даде нови поводи за притеснение на Катя, Боби и полицая на Бели Вит. Междувременно, изплашена от виденията си, тя ще потърси обещание от баба Злата за разрешаване на проблема. Дали сънищата й ще се превърнат в реалност...
 
Цветан ще потърси професионалното мнение на доцент Панова за това как да помогне на Чочо да се справи с наркотиците. Но въпреки нейната либерална и позитивна нагласа към младото поколение, хотелиерът ще допусне поредната грешка в общуването със сина си. А тя ще доведе до истинска лавина от гафове и скандали. Катя ще поеме самоинициативно функции, които са присъщи на полицията, но органите на реда са безсилни да изпълнят. Тя ще се впусне в рискован план за залавянето на престъпна група като ще разчита на съдействието на най-близките си приятели.
 
Ани ще се опита да пренесе връзката си с Калин на ново ниво, да разбере повече за миналото и роднините му. Близостта между двамата ще провокира загрижеността на Марин и Снежи, но това няма да спре младата дизайнерка да му се довери и да го придружи в тузарска вила. 
 
В модна компания „Зла жена“ ще се появят първите противоречия между трите бизнес дами. Обсъждайки социалните класи в страната, Ани и Неда ще предложат промяна в стратегията, но Милица ще бъде категорично против. 
Променят ли се нуждите с времето, какво се е случило с Васил, откакто не е в надпреварата за наследството на бай Дочо и как Милица ще предаде бизнес партньорите си в „Зла жена“? Ще успее ли Станислав да се сближи отново с Крум, какъв е работещият метод за справяне с детския инат според Снежи и Вени и каква e PR стратегията на Поля за Бели Вит?

 


ИЗБРАНО