Димо от P.I.F. за първи път в ”Папараци”

4 октомври 2018 | 13:16 Дачев
Иво Димчев, Мис България 2018, Орлин Павлов и Жени Живкова – на 7 октомври по bTV
 
„Талантите на звездите“, новата рубрика на „Папараци“, разркрива необичайния талант на Димо Стоянов от P.I.F. 
Освен зад микрофона, вокалистът на една от най-обичаните български групи показва завидно майстроство и зад шевна машина! Телевизионният таблоид ще покаже за първи път нетрадиционното амплоа на изпълнителя на „Приказка“. 
 
В нова светлина е показана и Тамара Георгиева (Мис България за 2018 г.), която наскоро спечели нова корона за красота в Грузия. 
Освен че ходи на фитнес, пазарува яйца от магазин и се наслаждава на сладолед на клечка, красавицата удивлява със своята непретенциозна кола на фона на всички публикации, че живее в разкош.
 
Водещата Венета Райкова ще срещне зрителите с Иво Димчев броени дни, след както той напусна една от най-гледаните риалити програми във Великобритания. 
 
„Папараци“ ще се опита да предаде и атмосферата от първия самостоятелен концерт на Орлин Павлов, състоял се в зала 1 на  НДК в Световния ден на музиката (1 октомври). 
В кадър преди концерта попадат част от гостите на певеца – Графа, Любо и Белослава, както и колегите му от сериала  „Скъпи наследници“.   
 
Специален репортаж има и от ревюто на Жени Живкова, следва и продължението на разговора с Ромина Андонова (модел и Мис България) за живота й в Тайланд.


ИЗБРАНО