Нови приятелства и стари сблъсъци в ”Откраднат живот”

25 септември 2018 | 13:10 Дачев
Ева Банкова между живота и смъртта в новите епизоди
 
Ситуации отвъд човешкия избор ще съпътстват лекарите в МБАЛ „Св. Кирил“ тази седмица в сериала „Откраднат живот: Анатомия на гнева“. Гневът или прошката ще бъде движеща сила, ще се преоткрият ли лекарите?
 
След завръщането си професор Цонев ще научи, че Банков е прехвърлил Ева в отделение за подготовка и трансплантация. Гневът му ще се конфронтира директно с доцента, а животът на дъщеря му ще бъде заложен на карта. Дали Ева Банкова ще оживее и какви ще бъдат последиците от решенията на лекарите, ще научим от сюжета в дните от вторник до петък, 20:00 ч. по NOVA.
 
Междувременно Христо ще научи коя е майката на Кая и какви са проблемите в семейството й. Именно той ще разреши казус с лекарска грешка, което още веднъж ще провокира въпроси в доцент Захариев относно професионалните знания на Карагьозов и работата му като санитар.
 
Кая ще получи нестандартно предложение за работа, а безизходицата от ситуацията с майка й ще я подтикне да се впусне в авантюристично преживяване. Доктор Хинова ще бъде спасена от инцидент, който ще предизвика нов сблъсък с доцент Мазов. Случката ще се окаже повод за ново приятелство с лекар от болницата, който ще се озове на правилното място в критична ситуация.


ИЗБРАНО