Криминалната драма „Откуп“с втори сезон от сряда по AXN

18 септември 2018 | 15:12 Дачев
Ерик Бомонт и елитният му екип за кризисни преговори се завръщат
 
Как се договаря спасяването на заложници? Как се контролира ситуация, която във всеки един момент би могла да поеме във всяка посока?
 
Всяка сряда от 19 септември 2018 г., от 21:00 ч., ще се излъчват новите 13 епизода на криминалната драма „Откуп“, чийто първи сезон мина премиерно през AXN миналата есен.
 
Английският актьор Люк Робъртс, познат още от  „Игра на тронове“ и „Карибски пирати: В непознати води“, и в този сезон е в ролята на Ерик Бомонт, чийто образ е създаден по образа на професионалния парламентьор Лоран Комбалбер – част от тактически отряд на френската полиция в миналото. В наши дни самият Комбалбер консултира - включително и сериала - и все още участва в решаването на около 50 случаи на отвличания годишно.
 
Бомонт продължава да спасява живота на различни хора там, където никой друг не би успял. Той и екипът му пътуват около света, наемани от частни лица, корпоративни клиенти и държавни агенции, а репутацията му е на професионалист, който решава кризите без жертви. Уверен, енергичен и опитен, неговата преценка на ситуацията и риска му дава възможност да предприема дръзки ходове, като често излага себе си на опасност. 
 
Главният герой обича да казва: „Това, което човек иска и това, от което наистина има нужда, са две различни неща“. Търсенето на следи и в двете посоки му помага да подхожда към всеки случай така, сякаш реди пъзел. Въпреки риска, той отказва да прибягва до насилие - дори когато е изправен пред някои от най-опасните престъпници в света.


ИЗБРАНО