Ана Папапдопулу без компромиси

16 септември 2018 | 13:05 Дачев
„Нито една роля в кариерата ми не е била компромисно решение. Всяка стъпка ме е надграждала като актьор и ме е довела именно до днешните ми роли“ - разказа актрисата Анa Пападопулу в откровен разговор днес с тв водещия Мон Дьо в предаването "Събуди се" по NOVA.
 
„Когато Евтим Милошев ми се обади да ме покани за ролята на Ева в „Откраднат живот: Анатомия на гнева“, ме попита дали осъзнавам колко трудна и чакана роля е тя. Не крия, че се притеснявах – колкото по-натоварен е един образ с биография предварително, толкова по-отговорна е задачата“, допълни Пападопулу, която този сезон се присъедини към каста на сериала.
 
Споделяйки впечатленията от продукцията и преъвплъщението в събудилата се от кома съпруга на доцент Банков, Ани акцентира на подкрепата на Юлиан Вергов, с когото си партнират за пореден път. 
39-годишната актриса твърди, че образът на Ева има връзка с реалния й живот – самата тя става жертва на медицинска грешка и губи дете преди години.
  
Пападопулу е не само театрална и телевизионна актриса, но остави следа и в историята на българското кино с филми като „Писмо до Америка“ (2000 г., с награда за дебют), „Светът е голям и спасение дебне отвсякъде“ (2008), "Мисия Лондон" (2010), "Маймуна“ (2016) и други заглавия. Партнира на Юлиан Вергов не за първи път -  двамата играят в "Баща ми, майка ми, сестра ми" (2016), както и в "Маймуна".
 
* * * * * * *
 
В предстоящите епизоди на сериала, доцент Банков ще отведе Ева от болницата, а уединението им ще бъде предпоставка за откровен разговор с премълчани до момента въпроси.


ИЗБРАНО